lauantai 20. maaliskuuta 2010

The dog days are over
Tämä pipo on ystävälleni, joka halusi mustan pipon ja siihen kolme tai neljä raitaa, jotka levenevät alaspäin mentäessä. Kuningasidea raidoista oli syntynyt yöllä Florence + The Machinen keikalla. Hyvä idea - toivottavasti lopputulos on yhtään sellainen kuin keikalla syntynyt mielikuva. Tämä(kin) pipo syntyi lähes yhdeltä istumalta kotisohvalla.

Langat: Novitan Tempoa molemmat
Menekki: 100 gr
Koukku: 6

Biisiehdotus sattuneesta syystä (!) suoniin verta ja voimaa pumppaava: Florence + The Machine: The dog days are over.
http://www.youtube.com/watch?v=PGrx6etMl0w

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Makee pipo. Teet hyvännäköisiä miesten pipoja. Taysin sytomyssykampanjaan voisi tehdä nuorille miehillekin just tämän tyyppisiä myssyjä... Haittaako, jos katson mallia, kun noita pitsipipoja näkyy sinne kuitenkin menevän enemmän?

Milla kirjoitti...

Voi toki ja ilman muuta saa ottaa mallia! Mullakin on vielä tekemättä sytomyssykampanjaan pipot. Langat kuitenkin oon jo hommanut, kevyempiä ja ohuempia. Pian ryhdyn tekemään niitä ja laitan sitten kuvat tännekin.

Milla kirjoitti...

Ja totta tosiaan tuo, että suurimmaksi osaksi sinne todnäk tehdään noita pitsisiä pipoja mut mä ainakin ajattelin tehdä niitä myssyjä sinne nimenomaan tällä mun tyylillä. Bambulankaa hommasin, se on varmaan just hyvä matsku, kun on kesälläkin viileä. Näillä mennään!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä -tee vaan. Siellä on kuitenkin niitä nuoria miehiä jotka varmaan tykkää tuon mallisista. Virkkasin yhden pipon mustasta Novitan bambu-puuvillasta kiinteillä silmukoilla. Raidoitin jollain harmaalla jämäpuuvillalla. Onnistui suht hyvin. Tein tuosta mustasta aikaisemmin miehelle kaulaliinan kutoen , 2-kertaisena. Tosi pehmeää ja mukavan oloista. Ostin myös lisälankoja, puuvilloja(Marks&Kattens). Taidan kutoa noita pipoja , kun se on ehkä enempi mun juttu. Pipoilemaan!