maanantai 31. tammikuuta 2011

Material Girl

Tämä pipo on ystävälleni, (bio)material girlille, joka toivoi samanväristä myssyä kuin kaulurinsakin: mustaa, ruskeaa ja beigeä.

Kuvasta (ja myssyjeni kuvauksesta ylipäätään) vielä sanottakoon, että yleensä kuvat ottaa mieheni tai ystäväni, mutta nytkin oli tilanne, että pipo oli ollut pitkään valmis ja odotin vain viikonloppua että saisimme kuvattua sen päivänvalossa (mieheni työpäivän jälkeen ei enää tod ole valoisaa). Ja sitten tuli viikonloppu, mutta tietty unohdettiin. Tuli seuraava, ja mies lähti reissuun. On vähän noloa antaa pipon tilaajan odottaa muutenkin liian pitkään kestänyttä tilausta ihan vaan siksi, että mä en saa aikaiseksi hyvää kuvaa.
Siispä. Lapselle pari palapeliä eteen, kamera sängylle kahden tyynyn ja parin paidan päälle päälle, itselaukaisin raksuttamaan, nopea juoksu parvekkeelle, hyppy ämpärin päälle ja naps. Yksi otto ja se on siinä. Suapi kelvata. :) Ei siitä nyt ihan hirveä tullut, joten hyppinen jatkossakin ämpäreiden päälle. Saattepahan ainakin myssynne nopeammin..

Pipon nimi ja biisiehdotus:
Madonna: Material Girl

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voi kun sä oot kaunis.

Nanni D. kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain, käy kurkkaamassa ;)

Milla kirjoitti...

Satu: Oho, mitä tohon voi sanoa. Kiitos. Itse olet.
Nanni D: Kiitoskiitos!