maanantai 18. tammikuuta 2010

LOKO

Mistä tuo nimi tuli? Ennen tein pipoja Millabong-nimellä (jos sulla on Millabong-pipo niin se on siis harvinaisuus!!), mutta halusin lyhyemmän, kodikkaamman ja ennen kaikkea itse keksimän nimen - niin hyvä sovellus kuin Millabong olikin.. Mietin sitten ääneen uutta logoa, johon pieni, puolitoista vuotias poikani toistaen totesi että loko.
Se oli siinä. (no oliko se sitten edes itse keksimäni..no mutta kuitenkin.)

Lokon voi mieltää espanjalaisittain hulluksi, mielettömäksi. Loko on yhtä kuin lokoilua, lokoisaa - elämää jollaiseen pyrin. Loko voi myös hieman pidemmän mutkan kautta johdattaa lokaaliin, paikallisuuteen, joka myös on tärkeä osa tätä käsillä tekemisen ajatusta. Kaikkea ei tarvitse tuoda Kiinasta. Mä teen pipot itse, täällä, lähellä.

Mutta Loko on myös jotain ihan muuta.. Selvisi, että se on myös Pohjois-Irlantilainen skeittikauppa Lokoskate. Se on myös kemiläinen liikenneopetus- ja koulutuspalvelu. Se on myös turkulainen pienlevy-yhtiö Loko Records ja kaupunki Sierra Leonessa (Port Loko). En siis ollutkaan ensimmäinen, -kele! Mutta jos tuntuu että alan hyppimään edellämanittujen varpaille, please contact me niin sovitaan kuka käyttää mitäkin. Mä voin tehdä teille vaikka pipot kunhan saan käyttää tota sanaa, saanhan?

*****
lisäys vielä ystävältäni, joka valisti minua että loko on myöskin lonkankoukistaja. Termi on hänellä lähes päivittäin käytössä, koska hän valmentaa voimistelijoita. Kas näin se menee: "Sun loko on kehittynyt tosi paljon", "Seuraavaksi lokovenytys" tai "Loko kiristää". Tästä on moneksi!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sie oot NIIN ihana! mape

Kukka kirjoitti...

Mulla on Millabong-kaulahuivi! :D Jos haluat leuhkia sillä julkisesti, voin lähettää kuvan.

Milla kirjoitti...

Kukka, joo, lähetä! Haluan leuhkia more and more :)

Aliisa kirjoitti...

Joo mullakin on kaksi Millabong-pipoa ja vielä sellaisilla keräilyharvinaisuuksilla, että toisessa on tekstilogo ja toisessa M-kirjain loko! Muistatko Milla tehnees joskus sellaisia?

Milla kirjoitti...

Aliisa, en mä edes tota M-kirjain logoa muista! Oho! Kandee pitää hyvää huolta, kato niist saa joskus miljaardeja, heh. Mut mulla on kyl parempi kädenjälki nykyään et siinä mielessä kannatta tutustua uuteen tuotantoon ja mallistoon :)