perjantai 26. helmikuuta 2010

Loko went grazy

Viime viikonloppuna pääsin kauan himoitsemaani Lankamaailmaan, Helsingin Oulunkylässä sijaitsevaan käsityöliikkeeseen. Tai ei se mikään liike oo, se on lankamarketti, -taivas tai vaan paikka jossa lähti vähän lapasesta..
Siellä oli hyllyittäin lankoja, eri merkkisiä, eri paksuisia, luomua, akryylia, villaa, alpakkaa, whatever.
No, mulla meni siellä yli tunti (mies istui keskelle liikettä asetetun pöydän äärellä, jossa oli Tekniikan maailmoja ja Tietokonelehtiä. Fiksua! Vähän kuin veisi lapsen lapsiparkkiin, eikö..lisättäköön kuitenkin vielä, että mieheni ei ole tietokonenörö.)

No, oheisessa kuvassa kasa, joka mukaani tarttui. Ja osa langoista itse asiassa vielä unohtui tosta kuvasta. Ja noin 10 rullaa jätin Helsinkiin, joten toi kuva on itse asiassa vain osa mitä ostin.

Mutta erityskiitos kuuluu kattavalle luomulankavalikoimalle, joista suurin osa on Marks&Kattensin lankoja. Olen itse ajatellut pikkuhiljaa vaihtaa kaikki käyttämäni langat luomulankoihin, mutta vielä se vähän tökkii, koska värivalikoima luomulangoissa on vielä aika suppea. Ehkä niitä sais tilattua ulkomailta? Osaako joku kertoa mistä?

Toinen erityiskiitos takaseinän tekstiiliteollisuudesta ylijääneistä trikoosoiroista. Kierrätyskamaa siis. Ostin yhden kerän valkoista (kuvassa toi iso pallero) ja tein siitä yhdessä illassa korin. Kuvan laitan myöhemmin, muta tuli tosi hyvä!

2 kommenttia:

MaijuS kirjoitti...

Tässä on "brittiEbay"-haku aiheesta, toivottavasti toimii: http://crafts.shop.ebay.co.uk/Knitting-/3103/i.html?Type=Wool%2520%2526%2520Yarn&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A2471&_nkw=organic&_dmpt=UK_Crafts_Knitting_Crochet_EH&_trksid=p4999.c0.m14&_pgn=1

Milla kirjoitti...

Maiju, kiitos! Käväsin pikaseltaan niin siellähän tosiaan on vaikka mitä. Vielä kun osaisin ja uskaltaisin tilata sieltä.. Onksulla kokeumuksia miten pelaa?