tiistai 14. syyskuuta 2010

Tilannekatsaus Japanista

Tilatut:

*Talvipipo, Rainy day. Naiselle
*Luonnonvalkoisesta luomulangasta kesäpipo naiselle.
*Reikäkuosinen pipo naiselle
*Bambupipo miehelle, matalampi malli
*Musta talvipipo ilman tupsua, naiselle
*Dog days are over-tyylinen, musta-valkoinen, miehelle
*Bamburätit x 2, beige ja punainen
*Turkoosi bambupipo, naiselle
*Musta tupsupipo, talveksi, miehelle
*Punainen paksu pipo naiselle

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Japanissa on tosi upeat käsityöliikkeet. Yksi hyvä on Hilton hotellin alla Osakassa. Siellä on lankoja, lankoja, lankoja......Olisi mukava kuulla millaisia lankoja löydät sieltä. Tykkään tästä sinun musiikki-pipojutustasi!

Milla kirjoitti...

Moi! Kiitos vinkistä. Hilton Osakassa.. taitaa siis olla Umedalla vai? Pitää lähteä etsimään. Mä olen löytänyt täältä ihan hyviä lankakauppoja. Tai oikeestaan käsityökauppoja joissa myydään myös lankoja. Ihan kohtiksia oon löytänyt, mutta en mitään mega-isoa. Sitä odotellessa.. tai lähinnä olisin kiinnostunut luomupuuvillasta ja ympäristöä kuormittamattomista villalangoista. Josko tuolla Umedalla sitten.. ::? p.s. jos haluat myssyn sinäkin niin laita "tilausta" tonne meiliini, lokoilua@gmail.com.

Milla kirjoitti...

:) eli siis ympäristöä kuormittamattomasti värjätyistä langoista. oon funtsaillut josko kokonaan siirtyis tekemään vaan luomumeiningillä. ainoo juttu vaan et silloin taitais jääd kirkkaat värit käyttämättä.. no, pitää funtsaa. (ja keskittyä näiden kommenttien kirjoittamiseen hieman tarkemmin..)