torstai 7. lokakuuta 2010

LOKOkassi kaupan päälle

Japani on täynnä maailman hienoimpia käsityökauppoja joissa myydään mitä tahansa. Oon ostellut niitä tyhjäksi ja yrittänyt mm. vääntää koruja. Kuvailen niitä myöhemmin, joistain tuli jopa ihan hienoja, osasta ei niinkään.. Se on vähän enemmän pipertämistä ja pienten osien kanssa sotkemista, joten ei se tätä pipojen tekoa stressin poistajana ainakaan ihan hetkeen tule ohittamaan. Mutta kankaat niissä kaupoissa on superhienoja. Eilen naapurin kanssa tehtiin diili, että voin lainata sen ompelukonetta (ja se voi jopa vähän puolestani surrautella) ja mä teen vastalahjaksi sille pipon. Jes.

Mutta tällaisen kassiprojektin oon nyt saanut valmiiksi. Eli pakkaan LOKO-pipot vastedes LOKOn omaan ekokassiin! Täällä kun olen ainakin sen oppinut, että pakkaus ja peketti ovat lähes yhtä tärkeitä (elleivät jopa tärkeämpiä) kuin itse lahja, joten sen sijaan että pipo tipahtaa kirjekuoresta suoraan lattialle, ainakin se tipahtaa hienossa kassissa. :) Ja saahan pipon saajakin sitten oman kassin. Ou jes.

6 kommenttia:

tuija kirjoitti...

upeeta!!! onks se nyt pakko tilata uus pipo!!!

Kipparin morsian kirjoitti...

Tyylikkäät ja yksinkertaiset kassit! Loistavaa ekoilua siinä sivussa. Tykkään.

Petra kirjoitti...

Oon niin kateellinen niistä kaikista kaupoista, että kai mun on pakko kohta tehdä sun kanssa diili, että postitat mulle kaikkea kivaa :)

PikkuSanna kirjoitti...

En ehkä ole aikaisemmin kommentoinut, mutta olen jo useamman kerran käynyt katsomassa hienoja pipojasi. Tykkään hurjan paljon ja nämä kassit ovat piste i:n päälle.

Kaupoista puheen ollen osaisitko antaa jotain suosituksia Osaka, Nara, Kyoto akselilla lanka-, käsityö-, lastenvaateputiikeista tms? Olen tulossa Osakaan lomalle perheeni kanssa (mies ja pojat 2v ja 5v) muutaman viikon päästä. Tällä kokoonpanolla ostelumahdollisuudet ovat rajalliset, mutta aina jotain ehtii katselemaan. Muutkin vinkit erityisesti lasten näkökulmasta on tervetulleita.

Sori vähän asian vierestä, ehkä olisi sopinut paremmin toiseen blogiisi, jota sitäkin olen lukenut.

Nanni D. kirjoitti...

Voi vitsi. Tarttisinkohan mä ensi talveksi pipon kun sais noin hienon kassinkin ;)

Milla kirjoitti...

Tuija ja Nanni D: Joo, nyt on katsokaas pakko tilata uus! Tää on meitsin markkinointikikka, hah. :)

Minka: Kiitos! Laitan teillekin kohtapuoliin postia niin saatte tuollaisen. On about A4-kokoinen.

Petra: Mä meinasin joskus hehkuttaa sulle näitä kauppoja fb:ssä, mutta en kehdannut kun tiesin et haluaisit niistä kaiken :) Mutta jos vaan tiedät suunnilleen tarkalleen mitä haluat niin nou problem, voin toki laittaa tulemaan.

Pikku-Sanna: Kiitos, kiva kuulla! Mä vähän funtsaan ja tutkailen vielä tarkemmin näitä lanka-, ja käsityökauppoja niin tiedän mitä kannattaa mainostaa. Laitan viestiä sitten uudestaan. Hienoa kuulla että ootte tulossa tänne! Ihan lähelle! Täällä on kyllä paljon tekemistä lapsille. Laitan vielä tarkemmin kohtapuoliin! Tervetuloa sitten vaan, täällä on parin kolmen viikon päästä tosi nätti ruska!