sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Bambukaulahuivi pienelle.
Nyt täälläkin on jo välillä sen verran viileä, että on käytettävä kaulahuivia (tällä hetkellä riittää vielä ohukainen bambuinen). Pidin pojalla huivia, mutta aina se solmu/mikä lie kiepautus aukesi ja huivi roikkui missä sattui, pyöri jaloissa. Kaupasta en sopivaa löytänyt, joten piti itse tehdä. Eli pitkä huivi joka menee kaulan ympäri kaksin kerroin ja pysyy napeilla kiinni. Nerokasta.
Ja mustavalkoisen halusin ja nimenomaan siten, että raidat kulkevat pitkittäin koko pituudeltaan.
Lanka: Hjertegarn: Blend Bamboo (bambua 70%, puuvillaa 30%)
Koukku: 4

7 kommenttia:

PikkuSanna kirjoitti...

Hieno huivi. Toimii varmasti hyvin pienellä ja isommallakin menijällä.

Maija kirjoitti...

Tosi kiva idea! Tän vois varmasti toteuttaa neulottunakin. Pitääpä panna idea korvan taakse siskonpoikia varten.:)

Milla kirjoitti...

PikkuSanna: Joo, sama tuli mieleen, että voishan sitä itellekin.
Maija: Joo, kandee kokeilla. Mä tosiaan virkkasin, mutta neuloen varmaan tulis nopeammin ja nätimminkin. Mut mä oon niin jumissa virkkaukseen että virkkaan vaan vaikka tiedän ettei oo paras tapa :)

Rilla, kirjoitti...

Hei tää on loistava idea ja tätä kirjoittavalla henkilöllä peukalo keskellä kämmentä. Tahtois tuollasen!

Milla kirjoitti...

Rilla, kiitos! Haluaisitko todella? Mä voin laittaa sen tohon tilauslistani perään ja teen mielelläni, mutta tiedän että sen valmiiksi saaminen kestää.. jos oot valmis oottamaan niin voin kyllä koittaa.. :) Pipot tulee niin paljon nopsemmin valmiiksi ja paksulla langalla, niin siksi tuo huivin teko kestää kauemmin. :) Itselle vai jollekin pienemmälle? Ton tein 2-vuotiaalle.

Rilla, kirjoitti...

Tuo on hieno ja on muhinut mielessä siitä asti kun ensikertaa näin. Ajattelin suunnata tänään lankakaupoille ja viritellä olematonta käsityötaitoani. Jos käy niinkuin epäilen, niin ilmaannun tänne vielä jättämään tilausta! :D

Milla kirjoitti...

Rilla, kiva kuulla että teki vaikutuksen :). Joo, kandee koittaa ensin itse niin on rakkaampi (ja mitä enemmän mokia ja mitä pidempään sitä duunaat, niin entistäkin rakkaampi..). Virkkuukoukulla siis tein ja pitkittäissuuntaisesti. Ilmoittele miten onnistut! Tsemppii :)