tiistai 22. helmikuuta 2011

Sain tunnustuksen. Kiitos Nanni D ja Tuija (okei, Tuija antoi sen Nipposelle mutta saanen vastata tällä kertaa tällä puolella.).. 
Tunnustukseen (jonka uuden kuvan pummasin Mikolta) kuuluu jakaa 7 asiaa itsestään. Sekoitan nämä asiat Dosfamilyn what´s in your bag -haasteeseen, koska laukun sisältö kertoo ihmisestä aika paljon. Tässä tapauksessa ne 7 faktaa. 
1. Useimmiten en käytä käsilaukkua, vaan reppua. Hengaan lähes aina lapsen kanssa ja The North Facen 25 litran reppu selässä häntä on huomattavasti helpompi kantaa kuin että kompastelisin lapsi kainalossa ja käsilaukku toisessa. Ja reppuun mahtuu enemmän kamaa. Kuten
2. Japanese-English, English-Japanese -sanakirja, jota käytän edelleen lähes päivittäin. Joko jonkun sanan hakemiseen tai jonkun kuulemani sanonnan kirjoitusasun tarkistamiseen.
3. Vesipullo. Juon vettä koko ajan. Nykyän tosin mukana on usein myös pullollinen vihreää teetä.
4. Huulirasvoja, useita. Mm. Organic Coconut moisture lip, Shea butter, Karite Butter. Käytän aika paljon luomukosmetiikkaa. Ei ole yhdentekevää mitä ihollensa, hiuksiinsa, naamansa laittaa.
5. Kalenteri. Jossa ei ole työaikoja. Sen sijaan siellä on japanin tunnit, futistreenit, taaperouinnit, reseptejä, yhteystietoja, sanontoja, kuitteja, osoitteita.
6. Pieni pyyhe. Japanissa yleisissä vessoissa ei ole käsienkuivauspaperia eikä -pyyhkeitä vaan kaikki kantavat omia mukanaan.
7. Lasten kirja, joka kaivetaan esiin aina jotain odotettaessa. Ruokaa, määränpäätä, junaa, metroa. 

(Plus nenäliinat, avaimet, puhelin, kamera, purkkaa, kuitteja, hiekkaa, vaippoja, puhdistusliinoja, rahaa. )

Nappulan haluan antaa eteenpäin Maijalle - hänen näperryksilleen ja kirppislöydöilleen. 

Ei kommentteja: