lauantai 7. tammikuuta 2012

Carpets coming

Lähti vähän lapasesta lankamyymälässä ja tulin kotiin kolme kassillista täynnä ylijäämätrikoota.. No, mutta maksoivat yhteensä 25 euroa ja siitä määrästä tulee jo monta mattoa joten hyvin selitin (puolustelin) hankintoja. Työn alla on paitsi tämä musta-valkoinen olohuoneen matto , myös pienimmän huoneeseen useita eri värisiä pallomattoja, harmata, keltaista, mustaa. Ensimmäisen, sähkönsinisen, sain jo hyvälle mallille samaan aikaan kun tyyppi pomppi HopLopissa. Fair play.

8 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Sama meninki kun mulla ;)

Milla kirjoitti...

Piia, joo, huomasin kun käväisin että samaan koukkuun oot jäänyt. Thumbs up!

jodi kirjoitti...

love these colours x

Milla kirjoitti...

Thanks Jodi!

Enni kirjoitti...

Hei ihana kun vastaavasti löysin tänne! Näyttääpä hyvältä heti ensisilmäyksellä!:)

Minäkin joskus aikoinaan alotin yhden tuollaisen maton, mutta en koskaan saanut valmiiksi. Taitaa olla tällä hetkellä jossain päin lojumassa roskakorissa.

Haaveilen että joskus vielä saisin edes yhden itsetehdyn maton valmiiksi. Ne on vaan NIIN hienoja!

Milla kirjoitti...

Enni, kiitos.
Noi on kieltämättä vähän veemäisiä, koska alku sujuu niin vauhdilla mutta lopulta mitä isompaa ympyrää tulee, teko on superhidasta ja teen yhden kierroksen illassa. Huoh. Mutta siitä huolimatta, kaivan sen aina vaan esiin. Kyllä sä jonain päivänä!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuollaista ylijäämätrikoota saa ostettua?

Milla kirjoitti...

Anonyymille, Helsingissä ja Tamperella saa ainakin Lankamaailma-liikkeistä. Mutta mustaa trikoota niillä ei ikinä ole. Mustaa löytyy länsi-Tampereeltta, Poppanavakka -nimisestä puodista. Ja siellä on myös halvempaa ja trikoot valmiiksi kerittyjä.