maanantai 13. helmikuuta 2012

Väliaika - kahvia ja pullaa.


Muutama mössa on taas valmistunut. Mutta pah, en millään saa kuvattua niitä päässäni enkä näin ollen myöskään nimettyä enkä siten postitettua teille. Hän joka välillä kuvia ottaa, on reissussa ja mä en sitten millään koe normaaliksi tilannetta, että laittaisin pipon päähäni, asettuisin seinään eteen ja laittaisin itselaukaisijalle. Eikse oo jotenkin noloo? Vaikka eihän kukaan ole näkemässä, niin silti mua lähinnä naurattaa ne yritykset. Siispä kuvasin vaan pipopinon.

Ja tuo pulla ja kahvi, sehän on myös pakollinen blogijuttu, eiks..? Joten minäkin sit kuvasin oman soijalatteni ja pullani. Miks niitä kuvataan? Katsokaa, olen itse leiponut! Katsokaa, Marimekon muki! No, siinä se nyt on mullakin (kuvan värit kyllä kieltämättä sopii pipoihin..).

Hei, huomenna on viimeinen päivä osallistua arvontaan! Huomenna illalla arvon pipon uuden omistajan.  Onnea matkaan!

4 kommenttia:

tuijariikka kirjoitti...

lähinnä sen marimekonmukin takia, pullaa voi ostaa pakasteena :D

APUA ARVONTA!!!

aniiri kirjoitti...

iiik. me ollaan niin samiksii ku munki kahvi maistuu marimekon mukista paremmalta. :D

Eivaaoikeesti. Kiva kahvimuki voi piristää p****** päivänä.

Milla kirjoitti...

Tuija ja Satu: Kiitos selvennyksistä! Pulla oli tällä kertaa ihan itse tehtyä, mutta tosiaan merkityksellinen siis on se muki. Ja allekirjoitan myös sen, että tuosta nimenomaisesta mukista kahvi todellakin maistuu paremmalta. Parhaalta se maistuu ulkona ihanmistämukista vaan, mutta sisällä kun kerran voi hifistellä niin tehdään sitten niin. :) Aion ottaa näitä mukikuvia vielä lisää..

Maija kirjoitti...

Se itselaukaisijan käyttö tuntuu aluksi tyhmältä (okei, tuntuu se vähän vieläkin), mutta kyllä siihen tottuu. Mä aina toivon, että naapurit ei katso, kun tälläilen itseäni linssin eteen ikkunan luona, jotta saisin kuviin luonnonvaloa.

Kaikkeen sitä ryhtyy. :)