maanantai 1. lokakuuta 2012

Kaunis ja ylpeä.
Matto, jonka teon aloitin kauan sitten, on vihdoin valmis ja ulkona tuulettumassa.
Voi miten helposti ja nopeasti mattoa saikaan alussa tehtyä, ja miten äkkiä se oli halkaisijaltaan jo metrin. Mutta kierrokset sen metrin jälkeen, silkkaa huijausta. Kesti ja kesti ja trikoo loppui ja kädet väsyi ja kahvitkin kaatui, valkoisiin raitoihin tietty.
No mutta nyt se on valmis  ja kaunis ja mä oon ehkä vähän ylpeä. Olis parasta tykätä ja aika pitkään.

ps. Trikoosta moni on kysellyt.. itse olen ostanut sitä Poppanavakasta tai Triteksiltä (molemmat Tampereella). Jälkimmäisessä myös mustaa lähes aina varastossa!

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kyl on komia! Kannatti olla sisukas. Ja tuosta voi olla ihan tosi isosti ylpeä :) Mun vastaava päätyi vessan matoksi, en siis jaksanukkaan isompaa.... Ois pitäny.

Kirsikka kirjoitti...

Sietää tuollaisesta ollakin ylpeä, oikein kaunis matto! Mulla ei riittänyt kärsivällisyys edes vessanmattoon, vaan purkuun meni se tekele, jonka pari vuotta sitten aloitin...

Maija kirjoitti...

Tosi hieno! Ja aika urakka kyllä: painaakin jo ihan hitosti noin iso matto.

Milla kirjoitti...

Hanna: Kiitos!Mutta tee kuten mä, eli käytät sitä matkan varrella silmukka auki roikkuen :) ensin vessassa, sitten eteisessä ja lopulta kun on ihan valmis, olkkarissa. Eli joo, kesti kyllä tovin enkä ihan heti ole tekemässä uutta..
Kirsikka: Kiitos! Lohdutukseksi, on mullakin plakkarissa aika monta purettua mattoa..
Maija: Kiitos!Painaa joo ihan hullusti. Mietin just et jaksaakohan meidän pesukone pyörittää tota.

Maya kirjoitti...

no on se kyllä upee. kokonenki. on siinä saanut ahertaaähertää. mahti oot.

mä oon tehnyt samanmoisen, mustasta ja valkoisesta, juurikin näin. :) mutta oi miksi en älynnyt tehdä kiinteillä silmukoilla, kuten sä oot todennäköisesti tehnyt. tein pylväillä. ja se on sit vähän sellane lepru. plääh. mut kyllä se asiansa ajaa, imuroidessa vähän hankala. kylläkin.

Milla kirjoitti...

Maya, kiitos! Joo, tein kiinteillä silmukoilla ja sitä kyllä suosittelen vaikka ei olekaan niin nopeaa kuin pylväillä. Teet seuraavan maton sit kiinteillä! ;)

Milla kirjoitti...

Moikka Milla,

pakko jättää kommentti, kun huomasin tutut kasvot ihanien töiden takaa. Etsiskelin netistä ideoita virkatuista matoista ja päädyin blogiisi. :) Tämä tekemäsi matto on tosi upea! Ja mitä ihania myssyjä!

-Milla

Milla kirjoitti...

Milla moooi, pieni maailma! :) Kiitos viestistäsi. Viimeksi taidettiin nähdä siinä yhdessä talonäytössä, heh. Kandee kokeilla näitä mattoja, on niin helppo ja nopea tehdä.
Joulunodotusta! Milla