tiistai 7. helmikuuta 2012

Lottery / Pimp my beanie!Hei toverit, nyt on korkea ja hyvä aika arpoa jotain, tässä blogissa ensimmäistä kertaa. Kiitoksena teille jotka täällä blogissani käytte, välillä jotain kommenttia jätätte ja ehkä jopa myssyjä toivotte. Mutta keitä te olette? Kertokaa - olen kiinnostunut.

Piposta puuttuu tupsu! Kommentin jättäneiden kesken arvon ystävänpäivänä 14.2. kuvassa olevan mustan lapselle (tai pienipäiselle aikuiselle) sopivan pipon. Pipo on vielä vailla tupsua, joten kerro minkä värisen tupsun siihen haluaisit. 
Vastausaikaa on viikko eli 14.2. asti.
Lycka till!

It´s´about time for my first lottery. Please leave a comment and tell shortly who you are. The winner gets this black kids beanie and will be able to pimp the beanie by choosing the colour for the ball of the beanie (is it ball in English? but anyway I mean the thing on top of the beanie..) 
I will make the lottery on Valentine´s day February 14th.  Good luck! 


Kuvat: Google

21 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ehdottomasti mukana! :) Ja toivon pipoon vihreää tupsua, koska se menisi siskonpojalle lahjaksi (itse en kuulu luokkaan pienipäiset aikuiset).

Maya kirjoitti...

Jee, kivaa. Ystävänpäivänä jännitetään sit.

Jos arpaonni suosisi mä tahtoisin pipaan auringon keltaisen tupsun. Ois makee. Tois kevään mieleen. Aurinkohanget.

Ja jos jonkin ihmeellisen taian kautta pipo matkais mulle, mä laittaisin siihen viel yhden leiman ja kusti veis sen mun kummilikalle. Oih.

Heidi kirjoitti...

Minäkin haluan osallistua! En ole ihan varma, kuinka pienipäinen aikuinen täytyy olla, että tuo mahtuisi, mutta toivossa on hyvä elää, joten vaalean vihreä. Sopisi hyvin mun uuden takin kanssa :)

aniiri kirjoitti...

Olen Satu, 29-vuotias nainen/vaimo/äiti, joka on liian aktiivinen blogistaniassa. Fanitan sun pipoja ja niitä japanilaisia varvassandaaleita. Tykkään talvesta laudan päällä. Tykkään tulesta takassa ja noen muodostamista kuviosta lasissa.

Ai nii, jos voitan, niin valkoinen tupsu!

Marja kirjoitti...

Turkoosi tai petrooli tupsu olis kiva. Sopis sama pipo sitten pienipäiselle äidille ja isopäiselle poikalapselle :)

Mustaleski kirjoitti...

Mulle onkin tulossa jo kolme pipoa sulta jossain vaiheessa, joten tämä menisi ehdottomasti kummitytölleni, joka aloitti eskarin viime syksynä. Ja tupsu olisi kirsikka/tummapinkki, of course :)

Tiinakaisa kirjoitti...

Sinapinkeltainen tupsukka olis kiva ja pipo menisi meijän pojalle. Voittaisimpa! Sun jutut on kyllä hienoja :)

Aniliini kirjoitti...

Löysin tänne ihan justiinsa ja jäin samantien koukkuun & uudelleenkin tulen! Tuommoinen pipo olisi ihan huippu! Keltaisen tupsun siihen ottaisin.

Rillirousku kirjoitti...

Himoan sun japsisandaaleita. Käyn täällä satunnaisen säännöllisesti ja joka kerto huokaan lahjojesi äärellä.

Jos pipo tulis meille niin se vois tulla tumman sinisellä tai keltaisella tupsulla. En ossoo päättää! Tulispa se meille!

Emppu kirjoitti...

Jos onni potkaisisi, niin pipo voisi saada kaverikseen pinkin tai turkoosin tupsun. Mulla on ihan hirveen iso pää (isoin aina luokkakuvassa ja nyt myöhemmällä iällä myös opettajien "luokkakuvassa" :) Siispä venyttäisin ja vanuttaisin sitä, niin kovin haluaisin yhden omaan karderoopiini. Sun pipot on vaan aivan parhaita!
Odotan aina innolla uutta päivitystä ja jännitän uuden pipon nimeä.
-MiLi-

sc kirjoitti...

Milla moi!

Asuessani vielä Bangkokissa löysin jonain kauniina päivänä ulkosuomalaisten blogien ihmeellisen verkoston ja sitä kautta vaikka mitä kivaa. Esimerkiksi Nipposen mitä kautta törmäsin suhun :)

Jo tropiikissa ryhdyin haaveilemaan mustasta mustatupsuisesta Lokosta.

Parhain terveisin,
Essi.

joska kirjoitti...

Pipo tulisi meidän neidille sillä kaikilla muilla on isot päät. Mieluisin väri lienee pinkki. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tää mamma, töissä käyvä kahen pienen lapsen äiti, on jääny ihan koukkuun sun blogiin, niin ihania pipoja ja kaikkia. Jos saan tään pipon nii tupsun väri on ehottomasti valakonen :). t.piippa

tuijariikka kirjoitti...

turkoosi tupsu!!!

RuusuLiisa kirjoitti...

Voi miten tää on mennyt minulta ohi! Mutta mukana ja jos onni suosii niin pinkki tai turkoosi pliis :)

Hyvää Ystispäevää peipi :)

sama kirjoitti...

Moikka! Minäkin eksyin tekstiesi ja pipojesi ääreen silloisena ulkosuomalaisena - ja tänne aina silloin tällöin palaan! Jos nyt arpaonni minua suosii, niin turkoosin tupsun minäkin pipoon toivoisin!

Inka kirjoitti...

Miulle ei pipo mahtuisi kun on jumbohiukset. Mutta pikkuveli varmasti tykkäis, turkoosilla tupsulla, sellasella etelänmeren värisellä.

Anonyymi kirjoitti...

Kirkkaan punane tiätty tai valkone tai musta....
Ihana pipo!
t:Eve

Hanna kirjoitti...

Moi!
Löysin sun Japanijuttuihin aiemmin. Oli kiva lukea, kun siellä ollaan itsekin asuttu.

Jos voittaisin tuollaisen ihanan pipon, siinä voisi olla valkoinen tupsu, tai sitten joku ihana perusvärivärikäskirkassateenkaaritupsu niin kuin noi inspiskuvien värit :)

Anonyymi kirjoitti...

Paras blogi!
Tupsu vois olla mulle pinkki...mut jos menee paremmin pikku elohiirelle (pojalleni), niin sitten turkoosi tai sininen :)

-Marika-

Elma kirjoitti...

Ah. Ikinä en arvassa voita, mutta tämän kyllä haluaisin! Musta-musta olis super!